MAN branche-knowhow

man tge med baghjulstræk

Har du brug for en ny stærk varebil, der er tilpasset præcis dine behov?

Mange kan levere varebiler, men ikke alle har den specialviden, der skal til for at sikre, at du bliver tilfreds. Gennem vores ”lastbils-DNA”, kender vi kravet fra vores kunder – også dem, som ønsker en specialopbygget varebil med 3,5 tons trailertræk. Vi er vant til at håndtere opbygninger og arbejder kun med markedets bedste opbyggere. Din nye varebil er dit arbejdsredskab. Du skal blot koncentrere dig om dine kunder, så tager vi os af resten.
MAN TGE – De professionelles valg

Her ser du nogle af vores kunder,
som allerede har købt en MAN TGE med baghjulstræk

Feldborg Entreprenørforretning A/S
membraner.dk Injektion & Membran Teknik ApS
Arwos A/S
Brdr. Plagborg A/S
Previous slide
Next slide

Når du har brug for at
trække et helt "vogntog"

MAN TGE med 3,5 tons på krogen

Gennem vores ”lastbils-DNA”, benytter vi ofte udtrykket ”vogntog”, når vi håndterer de store trækker/trailer kombinationer. Vi kender kravet fra vores kunder, når de skal køre med tunge læs. Denne erfaring bruger vi også, når vi taler med vores varebilskunder – har du brug for en kraftkarl, som skal kunne trække en stor 3,5 tons trailer?

Baghjulstræk

Søger du en varebil, der skal kunne trække de helt tunge læs, så er
en baghjulstrukken MAN TGE det rigtige valg.

Fordele ved baghjulstræk:

 • Robust: En MAN TGE med baghjulstræk er bygget til et præcist formål: Nemlig at køre med, og trække tunge læs. Derfor er hele varebilen dimensioneret til dette formål
 • Ekstra kraftig undervogn: Netop fordi der ofte skal køres med tunge læs, er undervognen ekstra kraftig, så din kørsel bliver behagelig og sikker
 • Godkendt til at trække 3,5 tons: Det robuste chassis og den kraftige undervogn betyder at denne varebil er godkendt til at trække en 3,5 tons trailer

Baghjulstræk - Tvillinghjul eller singlehjul?

MAN TGE med baghjulstræk fås med tvillinghjul eller singlehjul. Alt efter hvad du skal køre med og hvor meget du skal køre med, kan du vælge imellem de to forskellige bagakselkonfigurationer.

Tvillinghjul

 • Den ekstra stærke variant, bygget til at klare de helt tunge læs
 • Fås som 3,5 tons, 5 tons eller 5,5 tons variant
 • De to tvillinghjulsæt bag, giver ekstra stor stabilitet
 • Chassis og undervogn er baseret på ekstra kraftig vognkonstruktion

Singlehjul

 • Bedre lasteevne (i forhold til tvillinghjul, på grund af den lavere egenvægt)
 • Bedre brændstofforbrug
 • Fås som 3,5 tons variant, og dermed stadig med mulighed for at trække 3,5 tons på krogen

Automatgear til begge varianter: Uanset om du ønsker tvillinghjul eller singlehjul, så er vi klar med automatgear til begge varianter.

Kassevogn, chassis eller dobbeltkabine

En baghjulstrukken MAN TGE fås i 3 forskellige varianter.

 • Kassevogn: Vores mest solgte variant, hvor du har plads til alt dit grej. Vi opbygger den med præcis den varerumsopbygning, du ønsker
 • Chassis: Her kan du vælge imellem mange forskellige lad-kombinationer, og vi bygger også gerne en kran på, hvis du har behov for dette
 • Dobbeltkabine: Skal du have plads til hele arbejdssjakket, når du skal ud på en opgave, så kan du vælge en TGE med dobbeltkabine. Her er plads til hele 7 personer inklusiv chaufføren, og samtidig kan du stadig have en stor trailer med bag på.

Hvorfor vælge MAN TGE som din nye varebil?

100% galvanisering: Din MAN varebil skal holde i mange år. Derfor har vi galvaniseret hele varebilen, så den kan holde til det danske klima.

Markedets største kabine: Sæt dig ind på førerpladsen og bemærk at du har oseaner af plads i kabinen. Yderligere finder du også masser af aflæggerplads. Selv til sikkerhedshjelmen har vi lavet en plads under passager sædet.

Sikkerhedsdetaljer i verdensklasse: Du skal naturligvis komme lige så sikkert frem, som de varer og materialer du kører med. Derfor har du et væld af muligheder, når det kommer til MAN TGE-sikkerhedsudstyr. Faktisk kan du vælge helt op til 18 forskellige assistent- og sikkerhedssystemer.

Høj komfort: Listen over standardudstyr er lang og er det ikke nok, så har vi en lige så lang liste over alt det lækre udstyr, du kan vælge til. Lækre komfortable sæder, en radio, der kan maget mere end blot at spille musik og naturligvis et navigationssystem, der finder vej til din næste kunde.

Hvordan skal din drømme-MAN se ud?
-Vi samarbejder kun med de bedste

Hos MAN er vi stolte af at arbejde sammen med både vores kunder og vores samarbejdspartnere. I fællesskab finder vi den bedste løsning – også når det gælder en robust varebil, der skal kunne trække mere end de fleste.

Vi har i generationer leveret lastbiler med opbygninger. Både opbygninger fra fabrik og lokale danske opbygninger. Denne viden har vi taget med os til vores varebiler. Vi samarbejder kun med de allerdygtigste opbyggere i markedet, som er specialister og som laver førsteklasses arbejde, når det kommer til opbygning og indretning af din nye varebil.

Vores opbyggere har adgang til alle tekniske detaljer og tegninger på vores varebiler og vores salgskonsulenter er i løbende dialog med dem om hver eneste opbygning, så vi altid sikrer, at du får præcis den bil til dine behov.

Vidste du, at din nye MAN TGE kan sænke CO2-forbruget med hele 90%

Service af din varebil

MAN TGE – Vi forstår vigtigheden af god og hurtig service

Langt de fleste kunder vælger at tegne en MAN Serviceaftale - Hos os hedder den ”ComfortSuper”

Med vores ComfortSuper Serviceaftale sørger vi for at servicere din MAN TGE, så du ikke behøver at bekymre dig. Dine fordele ved denne serviceaftale er at du kender dine omkostninger gennem faste månedlige ydelser. Du er sikret imod uforudsete driftsstop. Du får reducerede omkostninger til egen administration. Du vil opnå højere gensalgsværdi.

Hos MAN bestræber vi os på at tilbyde markedets bedste eftermarkedsservice

Igen sikrer vores ”lastbils-DNA” at du kommer til med det samme og at vi har flere steder også mulighed for at servicere din varebil om aftenen, så den står klar til dig næste morgen. Vi har bl.a. fokus på disse tre kundeløfter.

Opstart inden for 24 timer Ved alm. service og reparationer garanterer vi at vores værksted, på hverdage, er i gang inden for 24 timer. Ved nedbrud er vi til rådighed 24 timer i døgnet, 365 dage om året og vi forsøger altid at løse udfordringerne på stedet.
Transport af chauffør Der er mulighed for leje af lånebil eller transport af chauffør til virksomheden eller hjemmet.
2 års reservedelsgaranti Du får 2 års garanti på alle MAN originaldele og MAN ombytningsdele der er købt og monteret på et autoriseret MAN værksted. Garantien omfatter også arbejdsløn og følgeskader.

Det er alle detaljerne, der gør forskellen...

Når du handler din TGE med baghjulstræk, sikrer vi sammen med vores opbyggere, at du får præcis de detaljer, der gør dit køretøj unikt og 100% tilpasset til dig. Klik på detaljebillederne nedenfor og se nogle af de detaljer, dine kolleger i branchen har valgt at få monteret på deres varebiler. 

Vil du i kontakt med en af vores eksperter?

Hvis du har brug for at tale om varebiler, så står vi klar. Se hvilken af vores salgskonsulenter, der er nærmest dig.

Du kan også sende os en kort info, så tager vi kontakt til dig.